Dit is de BbyBox! Stap voor stap nemen we je mee naar de gedachte van het ontstaan van de box, de kleurensamenstelling, inhoud en functionaliteit.   

De Layout

Allereerst valt de kleur en het vrolijke ontwerp op. De kleur is gekozen omdat het uniseks is en zacht. Het ontwerp, de maan en sterren kijken naar beneden en fermd over je als je lekker ligt te slapen. Begeleid door
de wijze uil. En als laatst de spreuk "dream big little one'' Slaap zacht en droom groot.

De box

De box zelf is vervaardigd uit extra zware kwaliteit karton, wat vervolgens wordt gestanst door een zware industriële machine. De box kan maximaal 30kg dragen doordat de bodem uit een stuk bestaat.
De opdruk is inktvrij en geeft dus geen stoffen vrij.   

Inhoud van de producten

Elke BbyBox wordt geleverd met 50-tal producten voor baby en moeder. Van verzorging van moeder en baby tot kleding. Via de onderstaande link kan je de volledige inhoud terug vinden. We willen van elk product het beste hebben!
De verschillende merken die je sowieso gaat terug vinden in de Bbybox: Happy Horse, Hema, Weleda, Prenatal, Sudocreme en nog veel meer.

Lees meer over de volledige inhoud

Algemene- en Gebruiksvoorwaarden

De gebruiksduur van de BbyBox is sterk afhankelijk van het correct gebruiken van de box. Via de onderstaande link is te lezen hoe je dat het beste kan doen. Veiligheid eerst.

Lees mee over de voorwaarden

 

"Ik zou je het allerliefst in een doosje willen doen. En dan telkens even kijken, heel voorzichtig even kijken. Dan telkens even kijken en een zoen...'' Dream big Little one!