"Ik zou je het allerliefst in ’n doosje willen doen"

Wat doet Stichting Allerliefst?

Stichting Allerliefst is opgericht om jonge gezinnen in Nederland te helpen onder de armoedegrens leven. Een op de 10 gezinnen in Nederland leven onder de amrmoedegrens!

Hoe helpt Stichting Allerliefst?

Stichting Allerliefst geeft (gedoneerde) spullen aan gezinnen die zwanger zijn of net zijn bevallen spullen die het niet kunnen betalen. De hoeveelheid of manier van hulp is afhankelijk van het betreffende gezin. Hulp met spullen kan verschillen van (baby) kleding tot een commode, van verzorgingsmiddelen tot speelgoed en van een kinderwagen tot een wieg. 

Samenwerking

Stichting Allerliefst bestaat officieel al sinds 2014, maar is gestart in 2013. Stichting Allerliefst is een onderdeel van Allerliefst Kraamzorg. Stichting Allerliefst werkt inmiddels met een groot gedeelte van zorgverleners en verzekeringen in Noord- en Zuid Holland. Deze zorgverleners kunnen gebruik maken van de diensten van Stichting Allerliefst om ook "hun" gezinnen te helpen. 

100% voor het goede doel!

Stichting Allerliefst en BbyBox staan voor 100% het goede doel en heeft ANBI status, algemeen nut beogende instellingen. Uw giften en aankopen zijn beschermd en gegarandeerd voor de stichting!

Interested in working together? Join us now !

Go to top